Beckies dagbok T-kullen

2 januari:
Beslut är taget på vilken pojke som ska bli pappa till Beckies valpar. Det blir Bamburs Ivory Moonshadow "Teddy" som blivit pappa förut. Det är en vit, genomsnäll kille!

30 januari:
Nu går vi bara och väntar på löpet. Har haft Jezzie här som löper för att få lite fart på det hela. Vi får väl se om det lyckas...
8 februari:
Så var det då äntligen i gång! Under dagen har jag kontaktat Jane för att vi ska kunna planera upp den här parningen. Beckie kommer att vara några dagar hos henne så det blir "ordentligt gjort". Lättare att få parningen på rätt dag om tik och hane är på samma plats.


Matte, blir det mer godis nu?
Foto: Carina Österqvist
17 februari:
Idag har Beckie åkt till sin pojke och andra matte. När jag ändå var där så provade vi om det kunde vara dags för parning. Det tog inte många minuter innan det var klart! Nu ska Beckie ändå stanna några dagar i fall denna parning var lite tidig.
21 februari:
Varit och hämtat hem min lilla tjej. Hon är nu parad tre gånger och allt har gått så bra! Nu återstår bara en spännande väntan några veckor innan man vågar tro något.
5 mars:
Dagarna går och det har nu passerat dryga 2 veckor. Jag vågar inte säga säkert, men det ser lovande ut måste jag medge. En del typiska tecken finns. Säkert besked dröjer jag med!
23 mars:
Mer och mer säker på att Beckie är dräktig! Vis av andra gånger vågar jag inte säga det säkert till 100% men 99...
10 april:
Nu är jag riktigt säker!!! Bebisar blir det och magen växer rejält. Blivande mamma Beckie mår som en prinsessa, men hon har lite tokigheter för sig. Äta sten t.ex. Undrar vad de har för brist då???

 
.....